Yritystilaisuudet

Järjestämme paljon erilaisia yritystilaisuuksia esimerkiksi yritysten virkistyspäiviksi. Yritystilaisuuksia voimme järjestää päiväaikaan arkisin sekä mahdollisuuksien mukaan sunnuntaisin.

Järjestämme paljon erikokoisia sekä näköisiä tilaisuuksia, mutta tässä muutama erikokoinen esimerkki listattuna. Voimme myös tietyissä raameissa suunnitella ja rakentaa yhdessä kanssasi juuri sen pituisen sekä sisältöisen tilaisuuden, kun sinä haluat.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää ja suunnitellaan teidän yrityksellä taatusti upea ja unohtumaton tilaisuus maalaismaisemissa hevosten ympäröimänä.

Vaihtoehto yksi

Max. 6 osallistujaa
30 min ratsastuksen teoria
30 min hevosten kuntoonlaitto opastettuna
60 min ratsastustunti

Lopuksi keskustelutilaisuus kahvi(tee)kupposen ja pullan äärellä
Kokonaiskesto n. 2,5-3 tuntia

Vaihtoehto kaksi

Max. 12 osallistujaa
30 min ratsastuksen teoria
60 min ratsastustunti, ryhmä 1. Samaan aikaan ryhmä 2 harjoittelee hevosenhoitoa tallissa
60 min ratsastustunti, ryhmä 2. Samaan aikaan ryhmä 1 harjoittelee hevosenhoitoa tallissa

Lopuksi keskustelutilaisuus kahvi(tee)kupposen ja pullan äärellä
Kokonaiskesto n. 3-3,5 tuntia

Lounas

Voimme järjestää myös yritykselle unohtumattoman lounaan upeissa maisemissa keskelle yritystilaisuutta. Saamme tilattua yhteistyökumppaniltamme lähes mitä tahansa lounasta ja voit myös itse halutessasi tilata ruoat. Meiltä löytyy mahtavat puitteet ja tilat ruoan viimeistelyyn, esillepanoon sekä tietenkin sen nauttimiseen.

Neuvottelut

Voitte pitää tiloissamme myös palaverit ja neuvottelut kesken päivän tai sitten ennen tai jälkeen ratsastuksen. Pystymme tarjoamaan yrityksellesi isot laadukkaat tilat, jossa pitää pidempikin neuvottelu tai palaveri. Tilamme on täysin varusteltu ja sieltä löytyy kaikki tarvittava hyvän neuvottelun pitämiseen.

Kysy myös omalle ryhmällesi tarjousta juuri teille räätälöidyllä ohjelmalla!